clear

AL UW COMMUNICATIE OP ÉÉN ENKEL PLATFORM

BeneCloud vervangt uw traditionele telefooncentrale, callcentersoftware en separate mobiele services, waardoor u de ervaringen van uw klanten kunt verbeteren en echt concurrentievoordeel kunt behalen. 

Lees meer

BENECLOUD: HET GEÏNTEGREERDE COMMUNICATIEPLATFORM IN DE CLOUD

BeneCloud integreert vaste en mobiele telefonie en werkt samen met Microsoft Office365 en Skype for Business. Het vervangt de traditionele telefooncentrale, callcentersoftware en separate mobiele services. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om niet alleen hun klantenservice en daarmee de ervaringen van hun klanten te verbeteren, maar ook om daadwerkelijk concurrentievoordeel te behalen. 

Lees meer Lees meer

BENEMEN-OPLOSSINGEN ZIJN BESCHIKBAAR VOOR RESELLERS

Bij Benemen hebben we al lang geleden ingezien dat het samenbrengen van vaste, geïntegreerde en mobiele communicatie in één geïntegreerde telefonieservice enorme voordelen biedt. Met ons "communications as a service"-platform in de cloud hebben we dit concept al voor veel middelgrote en kleinere bedrijven gerealiseerd. Als onze reseller kunt u rekenen op volledige ondersteuning om optimaal te profiteren van de vele mogelijkheden die deze markt u biedt.

Lees meer Lees meer