Aamupäivä täynnä inspiroivaa asiaa modernista asiakaspalvelusta ja sen uusimmista trendeistä💎

Benemenin ja Salesforcen yhteisen seminaarin teemana on moderni asiakaspalvelu. Aamupäivän aikana poraudumme asiakaskokemuksen ja asiakaspalvelun asiantuntijoiden johdolla siihen, mitkä asiat ovat kuumimpana pinnalla asiakaspalvelussa juuri nyt ja lähitulevaisuudessa. 

Asiantuntijapaneeli_email_kutsu_versio_2

Saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitkä ovat modernin asiakaspalvelun liiketoimintavaikutukset?
  • Kuinka Salesforce valjastetaan parhaiden asiakaskokemusten tuottamiseen?
  • Mitkä asiat korostuvat asiakaspalvelussa 2020-luvulla?
  • Miten tekoäly voi sujuvoittaa ja tehostaa asiakaspalvelun työtä?
  • Miten tunteiden mittaaminen liittyy asiakaskokemuksen kehittämiseen

📅AIKA: 5.6.2019 alkaen klo 8:30

📍PAIKKA: Kaivohuone, Iso puistotie 1, Helsinki

Tilaisuuden ohjelma

8:30-9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

Tilaisuuden avaus
Matti Heikkonen - CEO, Benemen
Sampo Vehkaoja - Regional Sales Director, Salesforce

Asiakaspalvelu merkittävänä kilpailutekijänä 
Matti Heikkonen

Asiantuntijapaneeli 
Nykyaikaisen asiakaspalvelun konkreettiset liiketoimintahyödyt

Eeva Törmä - Barona
Riitta Vuorelma-Iho - Terveystalo
Karol Warnicki - ALSO Finland
Noora Hujala - Oriola

Monikanavaisuus
Benemen tuo ensimmäisenä pohjoismaisena kumppanina puheen Salesforceen.
Mikko Silonsaari - Benemen
Anniina Valtonen - Salesforce

Mitä dataohjautuvuus tarkoittaa asiakaspalvelussa?
Business Intelligence ja tekoäly - Asiakaspalvelun rutiinien automatisointi BI:n ja AI:n avulla.
Mikko Muurinen - Chief Analytics Officer, Benemen

KEYNOTE💎
Tunteet osana asiakaskokemuksen kehittämistä - Asiakkaan tunteiden mittaus asiakaspalvelussa
Pasi Brusi - Futurelab

12:20 Lounas - tilaisuus päättyy

seminaari_banner-01

Tilaisuuden puhujien esittely
Eeva Törmä_web

Eeva Törmä

Development Specialist - Barona

Eeva Törmä toimii Development Specialistina Baronassa. Hän on HoReCa-taustainen henkilöstöpalvelualan ja asiakaspalvelun moniosaaja. Eeva vastaa Baronan palvelusektorin (HoReCa ja Retail) keskeisten järjestelmien liiketoimintaprosesseja tukevasta kehityksestä ja käyttökokemuksesta. Hän toimii myös vetäjänä tai asiantuntijana erilaisissa kehitys-, muutos- ja käyttöönottoprojekteissa. 

Riitta Vuorelma-Iho

Riitta Vuorelma-Iho

Asiakaskokemusjohtaja - Terveystalo

Riitta Vuorelma-Iho toimii Terveystalon asiakaskokemusjohtajana. Riitta on aloittanut uransa kymmenen vuoden työharjoittelulla lentokoneen käytävällä ja myöhemmin johtanut asiakaspalvelun etulinjaa Finnairissa ja VR:llä. Riitan intohimona on saada osaavien ammattilaisten koko potentiaali käyttöön maailmanluokan tulosten saavuttamiseksi. Riitan johtaminen pohjautuu palveluorganisaation ihmisten ja asiakkaiden käyttäytymisen ja motiivien ymmärtämiseen omaa kokemuspohjaa hyödyntäen, sekä käytännöllisyyteen ja sitkeyteen.

Karol Warnicki

Karol Warnicki

Customer Success Manager - ALSO Finland

Karol Warnicki vastaa ALSOlla asiakaspalvelusta, asiakaskokemuksesta, asiakastiedonhallinnasta sekä vastaperustetun Inside Sales -tiimin toiminnasta. Asiakaslähtöisyys ja ratkaisumyynti ovat olleet lähellä Karolin sydäntä jo paljon ennen kuin niistä tuli muotia. Kokemusta myynnin ja asiakaspalvelun ihmeellisestä maailmasta on kertynyt yli 15 vuoden ajalta. Oli kyseessä sitten myynti, aspa, mediabisnes, teräsbisnes tai IT-tukku on Karolin ohjenuorana ollut aina ”jos sitä voi mitata, sitä voi kehittää”.

Noora_Hujala_kasvokuva_2019

Noora Hujala

Customer Service Director Retail Services - Oriola

Noora Hujala vastaa Oriolan asiakaspalvelusta muun muassa apteekeille, eläinlääkäreille ja päivittäistavarakaupoille. Noora on terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntija, jonka sydän johdatti hänet aikoinaan arvomyynnin pariin. Nykyisessä roolissaan Nooran missio on saattaa Oriolan asiakaspalvelu uudelle aikakaudelle – tuomaan asiakkaiden liiketoimintaan aitoa lisäarvoa ja sen myötä kasvattaa myös oman yrityksen myyntiä.

PB 2017

Pasi Brusi

Partner, Futurelab Finland

Pasi Brusi työskentelee seniorikonsulttina Futurelab Finlandissa, joka on johtava pelkästään asiakaskokemuksen strategiseen kehittämiseen erikoistunut konsulttitoimisto. Ennen Futurelabia Pasi on työskennellyt markkinointi- ja myyntijohdon tehtävissä mm. teleoperattoreiden ja erikoistavarakaupan palveluksessa, joten asiakkuuksien johtaminen ja contact centereiden toiminta on tuttua jo aiemmista positioista. Asiakasymmärryksen kasvattaminen sekä analytiikka ovat myös aina olleet keskeinen Pasin toimenkuvaa.

Matti Heikkonen

Matti Heikkonen

CEO - Benemen

Matti Heikkonen toimii Benemen Oy:n toimitusjohtajana. Hän on ohjelmistoalalla kansainvälisen sarjayrittäjyyden uranuurtaja, ja hänellä on 20 vuoden kokemus operatiivisesta johtamisesta, hallitustyöstä, sijoittamisesta sekä nopean kasvun aikaansaamisesta erityisesti Software-as-a-service ja Cloud -liiketoimintamallien saralla. Questback, Digium ja Identia ovat esimerkkejä yrityksistä, joissa Matti on toiminut yrittäjänä ja operatiivisena johtajana, ja jotka hän on vienyt Pohjoismaiden tai Euroopan markkinoille. Matin erityisinä kiinnostuksen kohteina ovat asiakaskokemus ja operatiivinen tehokkuus.

Mikko Silonsaari

Mikko Silonsaari

Pre-Sales Consultant - Benemen

Mikko Silonsaari toimii Benemenissä ratkaisukonsulttina ja on erikoistunut Salesforce- ja Microsoft-teknologioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen osana yrityksenlaajuista kommunikaatiota. Hän haluaa auttaa yrityksiä hyödyntämään asiakastietoa tehokkaasti ja laajamittaisesti eri viestintäkanavissa. Mikolla on vahva osaaminen IT-palvelu- ja softatalojen sekä operaattorin ratkaisukonsultoinnista, tuotehallinnasta ja myyntitehtävistä Suomessa ja ulkomailla parinkymmenen vuoden ajalta.

Mikko Muurinen

Mikko Muurinen

Chief Analytics Officer - Benemen

Mikko vastaa Benemen Oy:n Business Intelligence -ratkaisuista. Hän on työskennellyt kahden vuosikymmenen ajan Business Intelligencen parissa sekä julkishallinnossa että yksityisellä sektorilla. Hänellä on kokemusta niin IT-, myynti-, tuotehallinta-, kuin johtotehtävistäkin. Tilastollis-matemaattinen koulutustausta selittää Mikon intohimon kaikkeen dataan liittyvään, mutta vielä on selvittämättä, miksi hän niin kovasti rakastaa suklaata ja oranssia väriä.

Sampo Vehkaoja

Sampo Vehkaoja

Regional Sales Director - Salesforce

Sampo Vehkaoja vastaa Salesforce Service Cloud myynnistä Pohjoismaissa. Sampon myyntitiimi on erikoistunut asiakaspalvelun ja kenttähuollon ratkaisuihin. 
Salesforcen teknologia-alusta tarjoaa monikanavaisen asiakaspalvelun ratkaisut, joiden avulla yritys voi tarjota omille asiakkailleen saumattoman asiakaskokemuksen. Sampo on ollut Salesforcella 4 vuotta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisen myynnin ja markkinoinin tehtävistä teknologiasektorilla. 

Anniina Valtonen

Anniina Valtonen

Service Cloud Finland - Salesforce

Customer Engagement, Field Service and Digital Experience Solutions 

Tilaisuus on maksuton.
Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
markkinointi(at)benemen.com
+358 40 922 1300